Charlotte Crul woont en werkt in Knokke. Zij is sommelier in restaurant Cuines 33 (1 Michelinster) van chef Edwin Menue en runt samen met haar partner de wijnhandel Wijnen Puro.
Wijnhandel Puro is gespecialiseerd in duurzame Franse en Europese wijnen. Duurzaam betekent voor haar dat de wijndomeinen die zij in Wijno Puro te koop aanbieden op alle niveau’s handelen binnen de ecologische randvoorwaarden.
Charlotte was in 2020 de eerste vrouwelijke finaliste van de wedstrijd Beste Sommelier van België.

Haar parcours
– WSET 3 2021
– finalist Beste Belgische Sommelier 2020
– WSET Saké 1
– wereldwijnmeester Syntra
– 2de finalist Junior Sommelier 2006
– graduaat sommelier 2006, Ter Groene Poorte, stage als assistent-sommelier in Oud Sluis*** van Sergio Herman
– graduaat butler 2005, Ter Groene Poorte
– diverse stages in binnen- en buitenland
– opleiding in Ter Groene Poorte 1998-2004

Wijnen Puro wijnenpuro.be
Quines 33 cuines33