WijnWijnWijn - MAGAZINE

proef de passie, van druif tot glas

Nieuwsbrief


WijnWijnWijn-Nieuwsbrief

Schrijf je GRATIS in op de tweewekelijkse WijnWijnWijn-Nieuwsbrief! INSCHRIJVEN

Onze volgende nieuwsbrief #8 verschijnt op woensdag 25 mei.

Wil je onze meest recente nieuwsbrief inkijken: #7 van 11/05/2022

Via onze WijnWijnWijn-Nieuwsbrief houden we je – als onze Gast – graag & gratis op de hoogte van de nieuwe gepubliceerde berichten en artikelen, zowel van de WijnWijnWijn-redactie als van de WijnWijnWijn-partners. INSCHRIJVEN

GRATIS
De WijnWijnWijn-Nieuwsbrief kan je gratis ontvangen en lezen. Je kan op elk moment weer uitschrijven. INSCHRIJVEN

ONAFHANKELIJK
Even ook meegeven WijnWijnWijn niet gesteund door , noch gebonden is aan, enige commerciele onderneming of organisatie. WijnWijnWijn garandeert ook dat jouw gegevens (minimaal nodig voor het functioneren van de nieuwsbrief) nooit zullen verkocht of doorgegeven worden aan derden.

NO FAKE-GARANTIE
Alle berichten in de WijnWijnWijn-Nieuwsbrief worden aangeleverd door de redactie van WijnWijnWijn en door de Partners (wijnprofessionals). Mocht je toch iets ontdekken dat je stoort of iets dat onjuist is, laat het ons dan ZEKER weten. redactie@wijnwijnwijn.be. We onderzoeken het dan en nemen de nodige maatregelen.

WijnWijnWijn is een project van mdmedia & partners. Initiatiefnemer en beheerder is Marc-Pieter Devos. Naast het WijnWijnWijn-Magazine, is er de WijnWijnWijn-Nieuwsbrief, de WijnWijnWijn-FB-groep.

%d bloggers liken dit: