WijnWijnWijn - MAGAZINE

proef de passie, van druif tot glas

Nieuwsbrief

Wil je onze meest recente nieuwsbrief inkijken: #17-28/09/22 of oudere nieuwsbrieven in ons archief?

Onze volgende WijnWijnWijn-Nieuwsbrief #18 verschijnt op woensdag 12 oktober. (publicatie-data)

Schrijf je (gratis) in via deze link!

INHOUD
Via de WijnWijnWijn-Nieuwsbrief houden we je – als Gast of VIP graag & gratis op de hoogte van de nieuwe gepubliceerde berichten en artikelen, zowel van de WijnWijnWijn-Redactie als van de WijnWijnWijn-Partners.

GRATIS
De WijnWijnWijn-Nieuwsbrief ontvang je gratis. Je kan op elk moment weer uitschrijven.

ONAFHANKELIJK
Even ook meegeven WijnWijnWijn niet gesteund wordt door , noch gebonden is aan, enige commerciele onderneming of organisatie.
WijnWijnWijn garandeert dat jouw gegevens (minimaal nodig voor het functioneren van de nieuwsbrief) nooit zullen verkocht of doorgegeven worden aan derden.

NO FAKE-GARANTIE
Alle berichten in de WijnWijnWijn-Nieuwsbrief worden aangeleverd door de redactie van WijnWijnWijn en door de Partners van WijnWijnWijn (uitsluitend professsionals). Mocht je toch iets ontdekken dat je stoort of iets dat onjuist is, laat het ons dan ZEKER weten. redactie@wijnwijnwijn.be. We onderzoeken het en nemen de nodige maatregelen.

WijnWijnWijn is een project van mdmedia & partners. Initiatiefnemer en beheerder is Marc-Pieter Devos. Naast het WijnWijnWijn-Magazine, is er de WijnWijnWijn-Nieuwsbrief, de WijnWijnWijn-FB-groep.

%d bloggers liken dit: