WijnWijnWijn - MAGAZINE

proef de passie, van druif tot glas

Welkom

Welkom bij WijnWijnWijn
Het WijnWijnWijn-Magazine is onderdeel van het project WijnWijnWijn. Naast het magazine is er de Nieuwsbrief (tweewekelijks op woensdag, gratis), de FB-groep FB-groep en de FB-pagina FB-pagina.

Stap mee in het WijnWijnWijn-verhaal
Alle informatie in het WijnWijnWijn-Magazine is vrij toegankelijk en gratis voor iedereen, maar je kan ook meestappen in het verhaal van WijnWijnWijn als Vriend of Partner en ons zo steunen.

Als Vriend geniet je mee!
Meer weten.
Als Partner bouw je mee!
Meer weten

Duidelijkheid vanaf dag 1!
De wijnwereld is een sterk gecommercialiseerde wereld. WijnWijnWijn is niet verbonden aan welke groep of organisatie dan ook.

KLARE WIJN
Om alle twijfel over de gepublicieerde artikelen te vermijden, vermelden wij steeds duidelijk de ‘bron’ van het bericht of artikel.
Bij de WijnWijnWijn-artikels (rood) is de auteur (wijnschrijvers, wijnjournalisten, colomnisten) verantwoordelijk voor de inhoud van zijn of haar artikel.
Bij de partner-berichten (groen) is de partner verantwoordelijk voor de inhoud van zijn bericht. Alleen professionals (met btw-nummer) kunnen partner worden.
Als bezoeker kan je dus steeds en onmiddellijk zien wie het artikel geschreven heeft en dus verantwoordelijk is voor de inhoud. Je kan ook steeds reageren.

WijnWijnWijn is een project van mdmedia & partners. Initiatiefnemer en coördinator r is Marc-Pieter Devos (contact: marc-pieter.devos@mdmedia.be)


%d bloggers liken dit: